tiistai 8. toukokuuta 2012

Ripset...

Haaveilen ripsipidennyksistä ja haaveillessa aina välillä tulee käytettyä näitä:


Nämä on helppo käyttää ja saattavat pysyä muutaman päivänkin hyvänä. Suihkussa ja kasvoja puhdistaessa kun vaan muistaa olla hinkkaamatta ripsiä, niin kyllä ne pysyy... Yks tai kaks saattaa irrota, mutta ne on niin nopea laittaa uusiksi, että eipä juuri haittaa.

Tässä laitettuna:


Laitin illalla ja seuraavana päivänä lisäsin hiukan mascaraa omiin ripsiin ja painelin hiukan, että feikit tarttui omiin ripsiin ja lopputulos on todella kiva. Valmiista ei tullut otettua kuvaa...
Sen lisäksi parin päivän jälkeen ilman meikkiä feikkiripset oli paremmin asettuneet paikalleen ja näytti tosi kivalta. 
Niitä voi laittaa niin paljon, kun haluaa. Mä laitin tollai aika harvakseltaan... Ripsarilla ja rajauskynällä ne saa sulautumaan omiin ripsiin ihan täysin.


Pahoittelin silmäpusseja kuvassa ;) Vähän kiiltävä ihokin, kun oon just ladannut yövoiteen kasvoille.


Ootteko käyttäneet näitä?

3 kommenttia:

  1. Laitatko sä suoraan kun otat _lopullisesti_ nämä ripset pois niin roskiin vai säilytätkö ? Ja laitatko mascaran ennen vai jälkee ripsien ? : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitan yleensä roskiin, mutta kyllä niitä vois putsaillakkin ja laittaa talteen. En oo van jaksanut, kun paketissa on kuitenki aika paljon niitä :)
      Ja mascaran laitan sitten, kun ripset on paikallaan.
      Ja meikit oon poistanut äärimmäistä varovaisuutta noudattaen :D, jotta en riipisi samalla ripsiä irti, niin hyvin ne on pysyneet paikallaan.
      Ja tosiaan tuntui, että ne asettui vaan paremmin paikalleen, mitä useamman päivän olivat kiinni. Sulautui siis omiin ripsiin niin hyvin, että ei niitä juurikaan edes erottanut irtoripsiksi.

      Poista
  2. Okei, no varmaan on sitten ihan hyvä kokeilla näitä x)

    VastaaPoista