maanantai 1. lokakuuta 2012

Turinaa

Koneella ois paljonkin uusia kynsikuvia ja uusimmat pitäis vielä kuvata... Oon vaan työllistänyt itteäni viime aikoina ihan muilla jutuilla.
Nimittäin mulla on ikuisuusprojektina valmistua työn ja arjen pyörittämisen ohella tietotekniikan maisteriksi. Oon pitänyt välillä kursseista taukoa, kun ei oo vaan ollut aikaa taikka jaksamista. Nyt joka tapauksessa innostuin taas ja ilmoittauduin kolmelle kurssille, joista pari on jo alkanutkin. Joten niissä riittää tekemistä...
Sen lisäksi päätin, että en halua enää olla läski ja osallistuin FitFarmin Lite nettivalmennukseen ja siinä Weight Loss-ryhmään. Ihan mahtavaa, kun ei tarvi miettiä, mitä söis vaan katsoo vaan listasta, mitä saa syödä :DDD
Nyt vaan aikaa vie myöskin treenaus, sillä salilla pitäis käydä 3-4krt/vko sekä tehdä kävely/juoksulenkkejä 3krt viikossa. Vähän on välillä hankalaa löytää aikaa, mutta onneks on myös ohjeet kotitreeneihin, jos ei salille pääse. Valmennus kestää 10 viikkoa ja nyt on toinen viikko menossa ja fiilis on hyvä :) Kroppa on niin shokissa kaikista muutoksista, että puntarille en ees viitti vielä mennä. Jos odottelis, että alkaa vähän tottumaan. Mutta mukavalta tuntuu ja tätä on helppo noudattaa.
Harmi vaan, kun vähän nyt kaikki nämä jutut syö aikiaa kynsiblogailulta :D Mutta yritän päästä tännekin tasaisin väliajoin :)

Laitan tähän nyt jotain kynsiä, mitkä ei niin hirmu hyvin onnistunut. Yritin tehdä CG Bohemina lakoilla jotain tällaistatällaista ja tällaista. Ei ne lakat vaan oikeen erottuneet toisistaan niinku toivoin. Sit latasin vielä aika isot kivet päälle, ni vielä vähemmän näyttää siltä miltä piti ;))) Noooh, aina ei voi voittaa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti