sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Pikkujoulut

Pikkujouluissa oli dress code punaista tai valkoista.  Pelasin varman päälle ja puin punaiset housut ja valkoisen pitsipaidan. Asusteiksi sopivasti bling blingiä. Isot korvikset ja iso koriste hiuspanta. Ja tietty mätsäävät kynnet :) Kynsiä oli vähän vaikea kuvata, kun lakka ja glitterit kiilsi niin paljon. Lakka pohjalla siis Orlyn Shine ja glitterit Wet n wildin Party of five glitters.








Meillä oli kyllä erittäin hyvät ilmasen viinan bileet. Firma oli panostanut tapahtumaan kovasti ja siellä oli ohjelmaa joka makuun. Kaikki viina oli ilmaista ja vapaasti juotavissa. Mitään drinkkilippuja ei tällä kertaa ollut :D Voi olla ollut aika mielenkiintoinen meno loppu ajasta ;) Ruoka oli hyvää, musa oli hyvää, porukalla tosi hyvä fiilis. Erittäin onnistuneet bileet kaiken kaikkiaan. Mulla meni juomat vähän liikaa päähän, ni lähdin kotiin jo reilusti ennen puolta yötä ;)

Mites teidän pikkujoulut on menneet? :)

1 kommentti:

  1. Huh, aika vaaralliset tuollaiset bileet. Mäkin oisin varmaan joutunut jo puolilta öin luovuttamaan jos ois ollut tuollaiset :D

    VastaaPoista