lauantai 11. elokuuta 2012

Hihihih, shoppailin vähän...

Tilailin netistä vähän uusia lakkoja. Tshihihi.... Kokeilin tällä kertaa Nailsupplies.us-verkkokauppaa Bambin innoittamana. Hyvä valikoima, hyvät hinnat, kohtuulliset postikulut ja tarpeeksi nopea toimitus. Hyvin sujui siis ja oon tyytyväinen :) Nämä lakat tuli haalittua sieltä:

China Glazea Bohemian Lustre Chrome -sarjasta melkein kaikki... Ihania!!! Love, love, love it!!! :)))



Sekalainen setti Essietä...

Essien Cherry Pop oli vähän erilainen, kuin mitä kuvittelin... Sehän on vaan hailakan kirsikanpunainen päällyslakka, josta ei tule väriä nimeksikään :O Löysin siitä tällaisen kuvauksen silti: "Essie Cherry Pop is sheer, blushing, pink that's clean and fresh." Hmmm... Ei hajuakaan vielä, mitä sillä tekisin, mutta pidän sen silti vielä...




Tilailen aina iHerbistä kaikki perheen vitamiinit sun muut ja tällä kertaa päätin kokeilla vähän luomukosmetiikkaakin, mitä heillä on tarjolla. Suncoat-merkkistä vesipohjaista kynsilakkaa! Pullossa ohje: Apply two coats to clean nails. Let dry for two minutes. To remove: Peel off from one corner. Näitä täytyy kyllä pian testata. Tilasin toisen värin lähinnä tyttärelle ja toisen mulle :) Aika jännä nähdä kestääkö ne kynsillä yhtään... Aika helppo ainakin poistaa, kun vaan irroitetaan niin kuin teippi :O



Sitten kolmas shoppailu tapahtui Jumbossa, kun sinne oli tullut uusi Italialaista kosmetiikkaa myyvä liike, nimeltä Bottega Verde. Tietty ekana etsiskelin, missä niitten kynsilakat on... ;) Löysin minilakkoja kivoissa väreissä ja valkkasin mukaan ihanan ruskean kuparisen lakan, jossa on paljon pienen pientä kimalletta. Toisena lakkana halusin kokeilla ihanan mustaherukan liilaa lakkaa, jossa luvattiin olevan myöskin mustaherukan tuoksu. Ja se pitäisi vieläpä tuoksua pari päivää! Tätäkin pitää pian testailla :) Paketin ohjeen mukaan, tuoksu toimii vasta, kun lakka on kuivunut kynsille.



Lopuksi vielä kaikista lakoista testisutaisut paperille... Ei näistä ihan kunnollista kuvaa saa lakkojen väreistä, mutta sinne päin. :)

an 


Huh. Nyt vois vähän taas hillitä shoppailuhaluja hetkeksi... ;)

2 kommenttia:

  1. Tosi ihania lakkoja olet kyllä löytänyt! :) Kelpais mullekin. xD

    VastaaPoista
  2. Oi, mitä löytöjä! Kuumotus taas kova tilaamiseen, ehkä koitan hillitä itseni!! Mielenkiintoista kuulla noista luomukynsilakoista, hauska idea.

    VastaaPoista