tiistai 7. elokuuta 2012

Metallia ja kimalletta

Tuli ihan hirvee himotus metallisiin lakkoihin ja varsinkiin hopeisiin ja kultaisiin sävyihin ja niiden yhdistelemiseen.
Aivan intoa pursuten kaivelin lakkalaatikoita ja valkkailin joka kynnelle oman lakan. Ihania värejä löysinkin :)
On hopeeta, on mustaa ja on kultaa. On myös kimalletta. Halusin yhdistelmän, joka sopii yhteen, mutta on niin mielenkiintoiset, että kynsiä on vaan mukava tuijotella :D Oli ehkä vähän hullu idea, mutta oli pakko kokeilla... :D

Orlyn Androgynie ja Mavalan Black Diamond on kestosuosikkejani. Orlyn Shine on sellanen kausisuosikki, josta välillä tykkään ja välillä en. Max Factorin Ivory on vaan niin mielenkiintoisen näköinen, että on siitä on pakko tykätä aina ;) Kicksin Studio 54 lakasta tykkään, koska se on jotenkin niin ihanan kermaisen kultaisen herkullisen kimaltava :D Color Clubin On The Wild Side on niin ruman betoniseinämäinen, että se on sen takia hieno! Wet n Wildin Gray's Anatomysta mulle tulee aina avaruus mieleen ja tykkään siitä siksi. Sitten on Ndedin oma hopeanvärinen lakka, joka on vaan kiva, koska se on hopea. Hyvin, hyvin pientä kimalletta seassa sopivassa määrin. Flormarin U11 on kivan kuparin värinen ja pitää sisällään paljon kimalletta. Ja viimeisenä Orlyn Glitz and Glamour on vaan aivan loistava kullanvärinen lakka miljoonine glitterihippuineen. Jos haluaa tuntea olevansa miljoonan dollarin arvoinen, kannattaa lakata kynnet tällä ;)

Kultaa ja hopeaa/harmaata diggaillaan nyt muuallakin...

Tässä korissa kuskailen lakkoja ylä- ja alakerran välillä.
















Nappaako? :D

1 kommentti:

  1. Kivan näköistä on. :) Mä tykkään ihan hirveästi metallin sävyisistä lakoista. :)

    VastaaPoista