torstai 9. elokuuta 2012

Käänteinen kirahvi

Oli taas aika vaihtaa lakkausta ja mielessä pyöri kirahvikuosi, mikä on pitänyt toteuttaa jo monta kertaa... Lähdin sitten etsimään sopivia lakkoja laatikoista, mutta kuinka ollakkaan, silmiini osui crackle -lakka ja keltainen sellainen... Sitten laiskuus vei voiton ja päätinkin tehdä kirahvin käänteisenä, eli ruskeeta alle ja keltaista cracklea päälle :D
Käytin H&M:n ihanan ruskeaa lakkaa pohjalla pari kerrosta ja päälle Seppälästä hankittua keltaista Golden Rose Graffiti nail art-lakkaa paksut kerrokset. En halunnut vaan viivoja vaan ihan kunnon crackle-kuviot, joten paksusti keltaista päälle.

Lopputulos toimi hyvin viidakkokuosisen mekon kanssa, mutta ei niinkään hyvin seuraavana päivänä kukkakuosisen mekon kanssa ;)))
Mutta kellä on aikaa vaihtaa lakkausta joka vaatekerran mukaan?!??! Tai pukeutuu joka aamu kynsien perusteella?!?!? Emminä ainakaan.... :P

En yhtään tykkää näistä crackle-lakoista, mutta yllätin itsenikin, kun yhtäkkiä innostuinkin sellaisella lakkaamaan... Vai oliko se vaan se laiskuus... ;) Ehkä seuraavaksi sitten se kirahvi oikeinpäin.






Snap, crackle, pop?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti