sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Epic fail

Olipa sitten aika huoltaa kynnet ja koska tipit tuntui kasvaneen jo sen verran yli, päätin poistaa kokonaan. Geeleinä olin käyttänyt soak-off geelejä, joten poistaminen pitäis sujua liottamalla hyvinkin helposti. Hankin NDEDiltä tulpat ja asetoonia (tuo tip remover on pelkkää asetoonia). Ja ei muutakun hommiin. Lyhensin kaikki kynnen kärjet ja iskin tulpat sormiin.




Tulppapaketissa luki ohjeena, että riittäis 5-10min liotus, mutta sen perusteella, mitä oon lukenut ja katsonut Youtubesta videoita, päätin liottaa 40min.
Ymmärsin sitten jälkeenpäin, miksi noissa tulpissa sanottiin tuo lyhyt aika... Ne puristaa ihan sikana ja vaikka sormiin ei sinänsä satu, niin ne puristaa ihan sikana... Kun lopulta otin tulpat pois, sormenpäät oli ihan mustat ja turvoksissa O_O Eli ehkä niitä ei siis sais pitää niin kauaa :P 


Noh, joka tapauksessa liotus oli suoritettu ja noissa tulpissa on jokaisessa sivussa rapsimiseen tarkoitettu "terä" tai "uloke" tai mikähän se oikea sana olisi... Yritin sillä rapsutella geelejä pois ja lopputulos oli tässä:


Sain reunoilta ehkä millin pois, mutta muuten sitten... EI MITÄÄN!!!!
Voi *****, ******* ja *******!!! Tässä kohtaa siis meni hermo :DDD

Siis mitä ihmettä... Oonko ymmärtänyt nyt jotain ihan väärin vai miks soak-off geelit ei pehmene asetonilla?!?!?!?! MITÄ MITÄ MITÄ!?!?!?

MISSÄ MENI VIKAAN!?!??!

Onko tuo nimenomainen asetoni jotenkin huonoa? 
NDEDiltä löytyy erikseen soak-off remover, joka pitää sisällään nämä: Acetone, Isobutyl Acetate, Ethyl Acetate.
Tarviiko soak-offit nuo kaksi ainesosaa irrotakseen?!?!? Miten niin asetoni pelkästään ei riitä?!?!?!?

Auttakaa naista geelien poistossa!!! 
MISSÄ MENI VIKAAN!??!?!?!

Jouduin siis lopulta viilailemaan geelit pois ja ei siinäkään keinossa sinänsä mitään vikaa ole, mä vaan INHOAN viilailua... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti