maanantai 6. helmikuuta 2012

Lumiset geelit

Oli taas aika huoltaa kynnet. Päätin tehdä vähän lyhyemmät kuiin aiemmin, mutta tipeillä silti, koska omissa kynsissä ei ole pituutta milliäkään :PPP
Aioin ensin harjoittella taas akryyleillä, mutta päätin sittenkin tehdä geelit. Huoltohetkellä kylässä oli mun vanhemmat ja lapsetkin siis paikalla, niin päätin olla käryttämättä akryylinesteitä :P Aika äkkiä haisee koko kämppä, kun siihen hommaan ryhtyy...
Jotenka siis geeliä pintaan. Omat kynnet oli tosi surkeassa kunnossa ja niin rumannäköiset, että jotain peittävää halusin päälle... Kirkkaitten geelikerrosten päälle valkkasin aivan ihanaa Fräulein 38:lta tilattua geeliä... Valitsin valkoisen ja levitin tosiaan ihan koko kynnelle pari kerrosta. Tämä geeli on aivan ihana levittää ja on niin tönkköä, että varmasti pysyy siinä mihin sitä on laittanutkin. Muuten on käytössä NDEDin geelit, jotka valuu aika tavalla... :/ Pitänee siis kokeilla jotain muunkin merkkisiä kirkkaita geelejä.


Kynsistä tuli ihanan valkoiset ja tuossa geelissä on paljon shimmeriä, joten kimaltelee ihanasti. Näistä tulikin heti lumi mieleen :)





Vaikka lopputulos oli kovasti omaan mieleen, niin houkutteli ihan sikana kokeilla näitten päälle Seppälästä ostettua Pretty Woman-lakkaa.
Pari kerrosta laitin ja yhtään tämä ei peitä, mutta aika hauska lopputulos silti :)







Vaikka tykkäsin tästäkin kovasti, halusin taas kokeilla jotain muuta... MNY:n musta shimmerilakka himotti ja ajattelin nimettömiin laittaa yhtä ihan suosikkilakkaani, nimittäin Mavalan Black Diamondia. Se on vaan niiiiiin ihana :) Jostain hetken mielijohteesta kouraan tarttui vielä Kicksin Flamingo Pink. Vähän aikaa pyörittelin lakkoja kädessä ja mietin, mitä niillä teen. Sitten päätin laittaa pinkit pohjalle ja mustaa kärkiin tai johonkin... Loppupeleissä mustaa menikin puolikuuksi. Nimettömät näytti orvolta pelkällä mustalla glitterillä, joten se sai kaverikin pinkit puolikuut.
En tykännyt lopputuloksesta yhtään, joten vaihtoon meni aika pian :D 




Haluaisikos joku suositella paremman laatuisia geelejä mulle? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti