keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Kukkaista

Vaikka kynsien poistamisessa olikin vähän ongelmata, niin sain ne lopulta viilan avulla siististi pois. Ehdin tässä välissä laittaa pariksi päiväksi kynsiä suojaamaan liimakynnet, jotka halusinkin sitten aika pian pois, vaikka ihan kivat onkin... En lannistunut huonosta liottelukokemuksesta vaan lähdin rohkeasti liottamaan liimakynsiä pois asetonilla ja "sormentappo"tulpilla ;) Nyt liottelin vaan kymmenisen minuuttia ja suurin osa liimakynsistä sulikin nätisti pois. Sitten pitikin pähkäillä tehdäkkö geelit vai akryylit... Päädyin akryyleihin! Ja seuraavaksi pohdin mitkä tipit laittaisin vai tekisinkö muoteilla. No valkkasinpa sitten Viva La Nailsin kultaglitteri-tipit :) Ja eikun töihin!

 Tällä kertaa (kolmas kerta toden sanoo) akryylaus sujui jo huomttavasti paremmin! :) Eli lopputulos oli nätti jo hyvin vähällä viilailulla. Ei tullut sellaista perunapeltoa, kuin aiemmilla yrityksillä vaan melkoisen tasaiset lopputulokset. Käytin omalle kynnelle vaaleanpunaista akryylijauhetta ja koko kynnelle väritöntä jauhetta. Viimeistelin Vylet Nailsin geelillä. En ehtinyt kuvia ottaa, kun  koristeluhimo jo iski niin vahvasti päälle, että oli pakko alkaa hommiin. 

Olen jo pitkään halunnut kokeilla kuivakukkia, jotka on lojuneet kaapin pohjalla odottamassa vuoroaan. Nyt ne pääsi käyttöön ja lisäksi valkkasin ruskean two-way nail art-lakan sekä vihreää glitteriä. Ensin siis ruskeat viivat ja pallot, sitten vähän vihreää glitteriä ja lopuksi kukat päälle.
Tuo kukkien  laittaminen on kyllä aika pirun tarkkaa hommaa, sillä ne hajoaa ihan älyttömän helposti! Oli myös hieman haasteellista saada ne pysymään kynnellä. Laitin päällyslakkaa alle, mutta ehkä paremmin olisi tarttunut johonkin liimaan... Päälle sitten runsain mitoin päällyslakkaa ja vielä siihen päälle laitin paksulti Sally Hansenin Insta-Dri-kuivattajaa.

Tällaiset tuli:









Mitäs tykkäsit!?!?? :) 
Ootkos itse käyttänyt kuivakukkia ja mitä tykkäät niistä!!??!?? :)

4 kommenttia:

  1. Voi miten kauniit! Multa löytyy pieni purkki kuivakukkia jostain laatikon perukoilta, mutta niitä ei oo vielä koskaan tullut kokeiltua. Näistä sun tekemistä kynsistä kyllä inspiroituu niin, että nyt pitää kaivaa ne esiin! :)

    VastaaPoista
  2. Oi nämä ovat upeat! Sinulle on haaste blogissani: http://lifeofbambi.blogspot.com/2012/03/top-ten.html.

    VastaaPoista