torstai 9. helmikuuta 2012

TSI: kynsilakka teline ja Ikean Helmeri

Alkoi tila loppua kesken ja halusin lakat johonkin, missä ne ois nätissä järjestyksessä ja helposti valittavissa. Jos ne asettelee vaan noihin vetolaatikoihin, niin niistä näkee vaan korkit, right?


Pähkäilin ja pähkäilin, miten askartelisin jotkut telineet, missä lakat olisi vähän lappeellaan ja paremmin nähtävissä. Myöskään Flormarin lakat ei mahdu pystyssä laatikoihin, joten ne on pakko saada vähän kallelleen. Sitten taisin keittää kananmunia ja sain samalla kuningasidean! :D Kananmunarasiat siis parempaan käyttöön. Näitä voisi tietty koristella vähän nätimmäksi, mutta en välittänyt tehdä niin, eikä ollut oikein aikaakaan...
Kananmunarasian kantta ei myöskään kannata heittää pois, sillä niihin voi kerätä sekalaista muuta tarviketta ja itse latasin omat Two-way Nail Art-lakat rasian kansiosaan nättiin läjään... ;)


Jotenka tässäpä Helmeri ja lakat mukavasti esillä:
(huom! en ole vielä syönyt tarpeeksi kananmunia, että ihan kaikki lakat ois telineissä ;))







4 kommenttia:

  1. Aika hyvä idea! :O Jos tosin omistaa monta sataa lakkaa niin luulen että ei pysty käyttämään noita koteloita, sillä kuka nyt niiiiiiiiin paljon kananmunii söis yäk. hah :)

    VastaaPoista
  2. Toinen idis olis ollut taitella kartongista telineet kynsilakoista. Tuumailin, että jos taittais sellaisen pystyn "seinän" ja leikkais siihen puoliympyrän, johon lakkapullon kärki nojais... Mahtuis varmaan aika montakin pulloa vierekkäin. Ja yhdestä A4 kartongista tulis varmaan 2-3 riviä "seiniä"... Sit ei tarvis syödä kananmunia ;)))

    VastaaPoista
  3. Onpas hauska ja kekseliäis idea! Kunnon tälläinen niksipirkkavinkki :D Selkeesti myös toimiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh, pitäisköhän lähettää niksipirkkaan... :DDD

      Poista