lauantai 10. joulukuuta 2011

Lush shoppailuja

Vähän jo itteeki hävettää, että on tullut shoppailtua niin paljon viime aikoina, mut ku!!! ;)

Joka tapauksessa, tuli ihan pakottava tarve päästä Lushiin, kun en oo pitkään aikaan käyttänyt mitään niitten tuotteita. Noh, nyt hamstrasin muutaman jutun, jotka olikin tosi kivoja...

FULL OF GRACE -KASVOSEERUMI


Kiinteä seerumi rauhoittaa herkkää ihoa. Sisältää portobellosientä, tuoretta ruusun terälehteä ja hoitavia luonnonvoita suoraan sademetsästä.

Full of Grace sopii erityisesti herkälle iholle. Se sisältää ravitsevia, tuoreita luonnon raaka-aineita kuten ruusunterälehtiuutetta, ruusuöljyä, manteliöljyä, tuoretta portobellosientä, kamomillaöljyä ja samettikukan öljyä. Se hoitaa tehokkaasti kuivaa ja halkeillutta ihoa. Seerumi kosteuttaa parantaen ihon joustavuutta, tasoittaa katkeilleita verisuonia ihon pinnassa ja vähentää näkyviä ryppyjä. Sopii erityisesti kypsälle iholle.


Suositeltiin laittamaan yöksi, kun on niin kosteuttava, mutta oon kyllä sipaissut kuivimpiin kohtiin aamullakin, koska iho on kuiva ja ei kyllä mun iholla ole ollut liian yhtään liian paksua kamaa. Ihana! :)

KING OF SKIN PIENI



"En ehkä ole kuningasmielinen, mutta kauan eläköön King of Skin – kiinteä kosteusvoide!" Ellen Boucher, Lushin asiakas.

Käytä kuten hiushoitoa, mutta vartalollesi.

Levitä peseytymisen jälkeen palaa pehmeästi vartalollesi ja hiero öljy tasaisesti kaikkialle. Huuhtele kevyesti pois ja kuivaa ihosi pyyhkeellä taputellen. Ihanat ravitsevat öljyt imeytyvät tehokkaasti puhtaaseen, kosteaan ihoon. Tuoreet banaanit, avokadot ja luonnolliset voit antavat sinulle kauniin, pehmeän, ja virkeän ihon.



Tätä ei kannata sivellä liikaa, sillä öljy pysyy kyllä ihollakin seuraavaan pesukertaan. Pitää ihon todellakin mukavan kosteana ja erillistä kosteusvoidetta ei edes tarvinut. Yleensä rasvailen koko kropan suihkun jälkeen, mutta nyt säästyi sekin aika :) Ihan joka päivä en aio käyttää, sillä tosiaan se öljy pysyy kyllä... :)

DREAMWASH


Pehmeä, kermainen, vaaleanpunainen ja rauhoittava. Eikö olisi ihanaa voidella koko vartalo tällä?

Kosteuttava, ärtynyttä ihoa rauhoittava suihkusaippua, joka ei kuivata ihoa.


Tämä oli kaikkea, mitä lupasikin. Mun kuivalle iholle ihan just oikea tuote. Ja aivan ihanan tuntuinen levitellä.

SQUEAKY GREEN SHAMPOO BAR



Ruusun ja vanilijan tuoksuinen aromaterapeuttinen shampoopala, joka hoitaa ja puhdistaa tuoreiden yrttien avulla. Erittäin suosittu!

Squeaky Green on shampoopala, joka tuoksuu virkistävän yrttiseltä ja on myös erinomainen hiuksillesi ja hiuspohjallesi. Ravinteikas nokkonen, uudistava rosmariini, puhdistava teepuu ja stimuloiva piparminttu rikastuttavat hiuksesi ja auttavat karkottamaan tai estämään sekä rasvaisuutta että hilsettä. Tehokas syväpudistus sopii myös hiuksille, joihin käytetään paljon muotoilutuotteita.


Ihanan tuoksuinen, mukavasti vaahtoava, taatusti puhdistava ja jättää hiukset ihanan tuuheiksi. :)

FRESH FARMACY


Ratkaise ihosi pitkäaikaisetkin ongelmakohdat rauhoittavalla, tasapainottavalla ja epäpuhtauksia ehkäisevällä kalamiini- ja kamomillakasvosaippualla. Herkän sekaihon päivittäisestä puhdistuksesta tulee nautinto.

Tätä puhdistuspalaa käytetään kuten perinteistä saippuaa, mutta kasvoille. Kastele iho, hiero palaa kasvoihin, huuhtele pois! Viimeistele hoito kasvovoiteella, ja ihosi kiittää.


Parin kokeilun perusteella tykkään! Poistaa kaiken ylimääräisen lian ja meikin ja iho tuntuu jälkeenpäin jotenkin mukavan tasapainoiselta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti