keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Terkkuja Tukholmasta vol 1

No niin Tukhoman reissu takana ja kuvat otettu kamerasta, joten raporttia tulee...


Aloitan kertomalla laivan showsta. Siellä oli tällä kertaa drag show, jossa tähtenä oli Miss Divet eli Marko Vainio. Enpä olekaan ennen drag showta nähnyt ja olikin ihan hauska kokemus. Yökerhossa kävin vähän Markoa haastattelemassa ja mies kertoili, että hänellä on tällä hetkellä n. 70 eri hahmoa esityksissään. Laivalla esiintyminen on kuulemma aika rankkaa, sillä showta vedetään yli 60 päivä putkeen joka ilta. Aika pitkä työputki :) Kyselin vielä, että saako hän "kiksejä" meikkaamisesta ja ei kuulemma saa :D Tämä työ on hänelle vaan teatteria ja jos saisi kiksejä, niin olisi kuulemma yökerhoonkin pukeutunut naiseksi johonkin ihanaan iltapukuun ;)






"MISS DIVET -nimen takaa löytyy mies nimeltä Marko Vainio, joka kuuluu Suomen dragartistien kirkkaimpaan eturiviin kansainvälisen tasoisella showlla. Show on ollut erittäin kysytty erilaisissa juhlissa ja tapahtumissa jo kohta kymmenen vuoden ajan. Miss Divet Drag Show on tunnustettu useilla palkinnoilla mm. Viihdeohjelmien suomenmestari 2010. Shown pituus on noin 30 minuuttia ja tässä ajassa nähdään todellinen artistitykitys. Lavalle astuvat klassikkosuosikit Paula Koivuniemi, Tina Turner ja Whitney Houston, mutta joukossa nähdään myös mm. Antti Tuisku, Lauri Tähkä, Madonna, Celine Dion…"

Tukholmaan pääsin ihan yksin shoppailemaan, kun lapset oli vanhempieni seurassa muualla seikkailemassa :) Käveleskelin ensin katselemassa vähän maisemia...


 Siellä näkyy kuninkaan linna, jota vissiin vähän rempattiin...


Fallen bunny...? (Kungsträdgården)

S:t Jacobs Kyrka

 Kukkia vielä joulukuussa... :)


Joulutori.

 Kuvassa ei ehkä käy ilmi, mutta oli aika iso Alvin ja pikkuoravat joulu"kupoli".


 Ja sitten keskustaa... (Sergels torg) Ja ei muutakun sekaan vaan shoppaileen :)



Shoppailun päätteeksi mokkakahvi Coffeehouse by Georgessa. Nam, oli hyvää...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti