torstai 1. joulukuuta 2011

Vintage rose

Tämä oli ajatuksissani pitkään ja nyt sen tein :)



Vaikka lopputulos ei mikään täydellinen ollutkaan, olen silti hurjan innoissani näistä :) Tätä kuviota täytyy tehdä uudestaan. Mielessäni on jo monta eri väriyhdistelmää... :) Helppo tehdä ja silti tosi kiva kynsissä.
Tässä välineet: H&M Nailo Polish Wanna Pepperoni. Oriflame nail colour expert Red Passion ja vaaleanpunainen two way nail art.


Tässä vähän vaihekuvaa. H&M:n vauvankakkalakka pohjalle. Sitten Oriflamen nail colour expert sävyllä red passion punaiset pallot kukkien pohjaksi. Ja lopuksi vaaleanpunaisella two way nail art "kynällä" koukeroita. Lakkaa tuli pillistä ihan liikaa koko ajan ja viivoista tuli selkeesti liian paksut. Mutta kuvio on kuitenki se, mitä pitikin, joten saa kelvata :) Odottelen, että posti tuo mulle sivellinsetin ja pääsee tekemään nätimpää viivaa...





Lopputulos tässä:





Pyörittelin käsiä hetken nenän edessä ja tuumasin, että jotain puuttuu vielä... Joten tumman vihreellä two way nail art "kynällä" pienet lehdet joka kukalle :) Ja nyt oon tyytyväinen.









Tässä siis Vintage rose. Harjoitus nro 1. :) Ja mun mielestä toi vauvankakka-väri oli just passeli taustaväri ;)

3 kommenttia:

  1. Tosi hienot kynnet! Ja tuo "vauvankakkalakka" pisti naurattamaan :D

    VastaaPoista
  2. Oi, tuo vauvankakkalakka on ihana! Niin kauhea, että on jo ihana. Tyylikkäät ruusut, tosi hyvin onnistuivat ensimmäiseksi kokeiluksi.

    VastaaPoista