perjantai 9. joulukuuta 2011

Terkkuja Tukholmasta vol 3

Laivashoppailuja seuraavaksi vuorossa :)
Näihin tarjouksiin piti tarttua...




Elisabeth Ardenin meikkisetti:
(Alla vol 2 tekstissä esitelty ihana huivi...) :)



Mukavan sävyisiä luomivärejä. Äärimmäisen hyvä musta eyelineri (todella pehmeä ja hyvin liukuva ja kaunis lopputulos). Pari aika basic huulipunaa ja kivan raikkaan värinen huulikiilto. Tykkäsin setistä :) Mascara oli ehkä vähän siinä ja siinä. Ei vedä vertoja Oriflamen mascaroille lähellekkään...


 Mavalaa sai valita 4 kpl 3 hinnalla, joten pakkohan sieltä oli kaivella mieluisia sävyjä... Ihastuin tuohon Black Velvet -sävyyn, joka näyttää melkein mustalta, mutta on todella tumma liila. Black Diamond on aivan ihana musta glitterilakka. Lisboa ja Mystic myöskin miellyttivät sävyiltään. Tykkään liiloista, joten Mystic oli ehdoton valinta. Lisboa on kivan punaisen persikkainen ja sisältää vähän shimmeriä. Tosi nätti väri.


Testiksi ostin Patonsin kynsilakan ja silmämeikin poistolappuja. Ja ihastuin näihin ihan kympillä!!! Poistin vanhat kynsilakat ensin ja olin ihan myyty. Laput ei tuoksu MILTÄÄN!!! Ja poistaa lakat tosi tehokkaasti. Siis... Vau! Luin ohjeen jälkeenpäin, että lapuilla hierotaan kynsiä, annetaan vaikuttaa ja sitten pyyhitään lakka pois. Hyvin lähti kyllä vaikka en odotellut mitään vaikutusaikoja. Ens kerralla kokeilen vielä ihan ohjeen mukaan. Mutta aivan ihania lappuja. Nämä on äärimmäisen käteviä myös matkalla mukana. Silmämeikinpoistolaput oli myös hyviä ja tehokkaita. Meikki pyyhitään ensin lapuilla huolellisesta, jolloin iholle jää öljykerros ja sitten pyyhitään öljyt ja meikit pois puhtaalla vanulapulla vaikka tai kasvopyyhkeellä.


Tässä vielä yksi kynsikuva. Vain yksi kynsi, koska alla on niin epäonnistuneet geelaukset, että muista kynsistä en edes kehdannut ottaa kuvaa. Peukku saa kelvata ;) Tässä siis pohjalla Mavalan Black Velvet ja päällä sipaisu Black Diamondia. Tosi peittävä lakka ja yksi kerros riitti hyvin. Tykkään kovasti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti