perjantai 9. joulukuuta 2011

Terkkuja Tukholmasta vol 2

Edellisessä osiossa oli vaan turistiasiaa, mut nyt sit niihin shoppailuihin... :)


Ensimmäinen kohde oli Skopunkten eli kenkäkauppa. En tullut ottaneeksi kuvia kengistä, mitkä ostin, mutta tätä kauppaa pitää ehdottomasti mainostaa. Löydän sieltä joka kerta jotain ja hinnat on suorastaan kohtuullisia. Kassalle menin yhden kenkäparin kanssa,  mutta kassaneidin kerrottua, että toinen pari tulee puoleen hintaan, lähdin tietty kahden kenkäparin kanssa ;)






Seuraavaksi suuntasin Gallerian-kauppakeskukseen. Kiertelin siellä aikani, mutta ei huvittanut käydä H&M:llä tai KappAhlissa tai Lindexillä... Löysin sieltä sentään Monkin, mikä on suomessakin yks suosikkikaupoista, joten sinne siis... Sieltä mukaan tarttui aivan ihana riikinkukonsulka-aiheinen iso huivi ja hauska korvaläppälippis :D Huivi on yhdessä vol 3 kosmetiikkakuvassa taustalla... En löytänyt kynsilakkoja tai kosmetiikkaa täältä muutakuin Kicksistä ja sieltä ei napannut ostella mitään, kun oon suomessa vieraillut kyseisessä liikkeessä aika tiuhaan :P






Seuraavaksi halusin nähdä jotain ihan muuta, joten Åhlénsille siis! Siellä olikin todella herkullinen kosmetiikkaosasto. Kävelin katutason merkkituotteet aika nopsaan läpi ja suuntasin sitten kerrosta alemmas, missä olikin iiiiisot valikoimat Dependiä, Opia, China Glazea, joku ruotsalainen merkki myös, mitä en muista...  Ja vaikka mitä muuta. Siellä vierähtikin hyvä tovi tutkien kaikkea mahdollista. Vähän pääsi piheys iskemään ja aika suppea saalis tuli mukaan loppupeleissä. Mutta silti kassillinen kotiinvietävää :) 



Tein ennen reissua nopeesti geelikynnet, jotka meni joka suhteessa pieleen :P Joten niistä ei kuvia! Ei mennyt kauaakaan, kun eka kynnestä irtos pinnalta paksu siivu geeliä. Onneks löysin ton Dependin Gele Kitin, jolla saikin sit näppärästi paikattua ongelmaa. Aika jännä systeemi muutenkin. Geeliä sivellään ensin kynnelle ja sitten suihkautetaan kerran aktivaattorilla, joka kuivattaa geelin. Paketissa oli tippejäkin ja viilat sun muut tarvikkeet. Ihan hyvä matkapakkaus vaikka hajonneiden geelien korjailuun :)


Sitten ihana pussukallinen Dependin kynsienhoitotuotteita. Setti sisältää taatusti kaiken, mitä ihminen voi kynsilleen tarvita :D Hinta oli 199kr eli reilun parikymppii euroissa. Ei paha!



Sitten löysin Dependin 3min ripsien ja kulmien kestovärin. Kotona tätä testailin ja toimi kyllä nopeesti ja helposti. Onnistuin värjäämään vähän kestorajausta luomiinkin samalla :DDD Joten tarkkana tämän kanssa, ettei menis iholle... Se todella värjää ihan heti :P


Toinen testattava tuote oli tuollainen snowcrystalsin feathers-setti, missä on ripsiväri ja kuituväri. Eli ensin ripset suditaan ripsarilla, sitten kuiduilla ja sitten taas ripsarilla. Kuituväri on samannäköinen kuin ripsiväri, mutta ripsiharjassa on hyvin lyhyet harjat ja niissä on sellaisia ohuita kuitusuikaleita, mitkä siis on tarkoitus tarttua ripsiin ja tehdä paksummaksi ja pidemmäksi. Kokeilin tätäkin kotona ja onnistuin ihan ok, mutta kuituja taisi olla silti enemmän poskilla kuin ripsissä :D En ollut ekaan testiin kovin tyytyväinen, kun tuntui, että niitä kuituja varisi silmiin ja lopulta oli pakko käydä pesemässä pois. Täytyy vielä lukea ohje uusiksi ja yrittää uudestaan :)
(Saman tuotteen testaus toisaalla...)





Pari Dependin lakkaa. Siellä oli tarjolla varmaan kaikki mahdolliset Dependin kynsilakkavärit, mutta nappasin mukaan vaan kaksi. Oli ehkä vähän jo liiankin hyvä valikoima :D


Sitten hankin mun ihan ekan Seche Viten <3 Ja parit tarra-arkit. Noi kala-aiheet oli tosi söpöjä :)




Viva la Divalta oli parit tosi kivat luomiväripaletit, joista toinen lähti mukaan. Starlight Collection. Ihastuin oranssisiin sävyihin erityisesti... Testailin ja tykkäilin. Pysyvyydessä oli vähän toivomisen varaa, mutta muuten ok.



Nyt on mentävä nukkumaan... teen vielä vol 3 laivashoppailuista :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti