maanantai 16. tammikuuta 2012

Mattaa päälle!

En tiedä, onko nämä mattalakat jo ihan old school, mutta mulle silti ihan uusia :)

Kävin uuden alennusmyyntikierroksen Jumbossa ja sain mielestäni oikein hyvän saaliin ;)


Stockmannilta irtosi yksi sininen OPI suede ja vaalea pikku-Orly. Kicksistä kolme China Glazea ja yksi "peiju" (BeYu). Ja hintaa ei ollut paljoa millään lakalla, joten hyvillä mielin shoppailin ;) (taas).
Seppälässä kävin vielä etsimässä Models Own Beetle Juiceja ja löysin vain yhden eli golden Greenin. Seppälän saaliista mikään ei ollut alessa, mutta niin ihania silti, että piti haalia monta... Siellä oli nimittäin paljon Golden Rose mattalakkoja, joten valkkasin muutaman. Kolme matte velvetiä ja yksi matte.  Ja lisäksi pari Pretty Woman-lakkaa, jotka oli vaan niin kivanvärisiä, että oli pakko... :P


Näistä varmaan huomaa jo aika selvästi, että mä en pidä punaisista kynsilakoista! :D Kuka sen on edes keksinyt, että kynnet pitäis olla punaiset!??! Se on suorastaan luonnoton väri kynsille ja joku sininenkin on paljon parempi... ;)))


Tässä saalis:





  Ja tässä testattuna vasuriin OPIn suedea ja nimettömässä pikku-Orly. Oikeassa kädessä Seppälän mattalakka ja nimettömässä China Glaze. Tein nimettömiin vielä Bundlemonsterin laatalla leimat ja vaikka kohdennus meni hieman pieleen, niin olin tyytyväinen lopputulokseen. Näyttää melkein kuin olisi tarkoitukselle mallattu vähän reunaan nuo leimat ;) Vähän vielä blingiä päälle kolmella kristallilla ja valmis!












Tulipa sitten vielä käväistyä Myyrmannissa ja siellä taasen Seppälään ja bongasin toisen Models Ownin Beetje Juicen sävyn Purple Blue ja yhden toisen ihanan pinkin Models Ownin (Pink Lady). Sen lisäksi yksi ihana metallic lakka, josta tyttärenikin piti kovasti :)

Ja tässäpä se metallicci testissä:



Kaunis, kaunis, kaunis... (ja ei punainen, vaan pinkki!!! Se on ihan eri asia!!! ;)))


Mites on, iskeekö mokka, sametti, matta...??? Entäs metallic?

5 kommenttia:

  1. wau mikä lakkasaalis! Ei olisi pitänyt lukea tämä postaus kun kerran kynsilakkaostolakossa olen...
    Minuun iskee metallic! Ja kyllä kaikki muukin. Yhden mattalakan (Orly Purple Pleather) omistan ja se on ihana! Creme lakat on ihania myös :D No tiivistän: kaikki lakkakoostumukset ja sun muut iskevät :D

    VastaaPoista
  2. Kaikki koostumukset ovat ihania (: Ei ole oikeastaan mitään mistä en tykkäisi. Mutta kyllä metallilakat lämmittävät mieltä kovasti!

    VastaaPoista
  3. Voi kun ois Kicksin liike täällä päin, niin kävisin kyllä alelakkoja hakemassa! Kävin viime vuoden puolella katsomassa Hesassa alevalikoimaa parissakin eri Kicksissä, mutta ei ollut ihan kovin paljon mitään kivaa.

    VastaaPoista
  4. Kiva kuulla, että muutkin tykkää oikeastaan kaikista koostumuksista :) On ne kynsilakat vaan niin ihania... Ja vaikka olis tukka huonosti ja meikitön naama, niin kauniit kynnet tekee mielen heti paljon iloisemmaksi :D

    VastaaPoista
  5. Mattalakka pitäisi kyllä minun hankkia, sillä saa aikaan niin makeita lakkauksia! Haaveissa olisi sellainen päällyslakka, jonka voi laittaa lakan kun lakan päälle :)

    Sinulle on haaste blogissani: http://lifeofbambi.blogspot.com/2012/01/one-lovely-blog-award.html

    VastaaPoista