perjantai 6. tammikuuta 2012

Talvikynnet ja uudet akryylit

Rakastan akryylejä. Rakastan, rakastan, rakastan!!! Huolsin kynnet ja toisella yrittämällä akryylays sujui jo huomattavasti paremmin. Oikealla siveltimellä homma toimi. Opin tehdessä paljon myös, että miten se akryylihelmi kannattaa tehdä. Paljonko nestettä tarvii olla ja miten se kannattaa levittää jne. Kaikista parasta akryyleissä on, että nämä on ihan hullun kestävät! Tuntuu tosi luonnolliselta ja kestää älyttömän hyvin mun käytössä. Mikä tarkoittaa, että pesen paljon käsiä ja kynnet tökkii välillä mihin milloinkin. Lapsia tarvii pukea ja riisua ja kantaa jne. Geelit ois tässä vaiheessa katkeilleet ja kärsineet ja ilmaantuneet reunoista ja ties vaikka mitä. Rakastan akryylejä <3<3<3 Tällä kertaa viilasin kärjet ihan pyöreäksi ja näin ollen näppäimistön näpyttelykin sujuu paremmin ;) Rakastan tätä muotoa <3




Halusin pitkästä aikaa koittaa leimailla jotain kuvioita ja kokeilin monenlaisia kuvioita Bundlemonsterin laatoista eri värisillä Konadin leimauslakoilla. Suurimman osan kokeiluista pyyhin pois... :P Elukoilta puuttui mahan kohdalta lakkaa, niin koitin varovasti korjata, mutta rumaa jälkeähän siitä tuli.
Kaikissa muissa paitsi nimettömissä pohjalla Mavalan kuparinvihreää kaksi kerrosta. Nimettömissä pari kerrosta Mavalan oranssia ja kun ei peittänyt sutasin päälle kerroksen Dependin oranssia. Nimettömiin lisäsin kolme tähteä ja muihin kynsiin punaisia timangeja. Oikean käden kanssa kyllästyin leimailuihin ja valkkasin mahdollisimman samantyylisiä tarroja, kuin vasemman käden leimailut. Aika talviset tuli mun mielestä :)



 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti