keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Uusi lelu :)

Tällä kertaa aiheena ihan joku muu kuin kynnet... Mutta oon tästä niin innoissani, että haluan jakaa tämän asian kanssanne :D
Nimittäin olen tuskaillut sellaisen asian kanssa, kuin kahvi, viime aikoina. Olen jo pitkään keitellyt kahvit termoskeittimellä, jonka jo heti alussa totesin olevan ihan susi. Vaikka on termospannu, niin kahvi pysyy kuumana korkeintaan tunnin ja maistuu pahalta :P Ja toisekseen sinkkuäiti ei tarvitse pannullista kahvia vaan yhden kupin tai pari kerrallaan... Tuntuu tyhmältä keittää niin pientä määrää. Kaapista löytyi myös tosi halpa, muovinen pikkukeitin, jolla saa tehtyä pienempiä määriä kahvia ja toimii ns. hätävarakeittimenä. Mutta senkin kanssa maku ei ole mikään paras ja silläkin tuntuu tyhmältä keittää vaan pari kuppia. Turhaa säätämistä purujen kanssa, kun haluaa vaan nopsaan kupin kahvia. Päädyinpä sitten lopulta keittimeen, jolla saa todella täysin sotkutta kupin kahvia ja vieläpä todella TODELLA nopeasti :) Maku vähän riippuu kahvista, mutta on sen verran hyvää kuitenkin, että kelpaa oikein hyvin.
Uusi keittimeni on siis....


*RUMPUJEN PÄRINÄÄ*



NESCAFÉ® Dolce Gusto® MELODY™ 


Lämpenee puolessa minuutissa. Kapseli sisään ja väännetään vivusta ja hetkessä on mukillinen kuumaa kahvia valmiina :) Hetken tämän kanssa leikittyäni, totesin, että nyt jäi vedenkeitinkin tarpeettomaksi. Nimittäin samalla koneella saa teevedenkin näppärästi ja nopeasti. Kone päälle ja ilman kapselia lorottaa kuuman veden mukiin. Sain tällä myöskin lapsille pikapuurot näppärästi. Pussipuuro lautaselle ja koneesta kuuma vesi ja puuro on valmis! Tadaa! :D MAHTAVAA! :D
Päädyin tähän malliin, koska siinä on 1,3l vesisäiliö ja sekin on mukavaa, että sitä ei tarvitse olla koko ajan täyttämässä ;) Kaupoissa tämä malli maksaa n. 160€, mutta löysin tämän n. puoleen hintaan CDON.comista!

Kahvikapseleita saa ainakin isoista marketeista ja aika monesta nettikaupasta. Eilen ostin Citymarketista paketin, joka maksoi 6,60€ ja pitää sisällään 16 kapselia. Eli kupillinen maksaa n. 40 senttiä. Ei se minusta ole paha hinta siitä vaivattomuudesta :) Ihanaa, kun ei tarvi läträtä kahvinpurujen jan suodatinpussien kanssa :)

Dolce Guston omilta sivuilta saa kaikkia makuja hintaan 5,90€, joten vielä halvempaa. Erikoiskahvit on tosin vähän kalliimpia, kun niihin laitetaan erikseen kahvikapseli ja sitten maitokapseli. Joten, kun paketissa on 16 kapselia, niin erikoiskahveja saa paketista 8kpl. Hintaa siis mukilliselle n. 70-80 senttiä.
Maistoin eilen mokkakahvia ja se oli hyvää.... Menee oikein hyvin jälkkäristä :)

Onko muita kahvi-ihmisiä? :) Tai sattuuko jollain olemaan sama keitin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti