torstai 12. tammikuuta 2012

OPIa ja water decalseja

Halusin testailla uudet alesta haalitut OPIni ja olihan ne vaan aaaaaaivan ihania <3<3<3 Pohjalle laitin OPIn Mermaids Tears-lakan ja päälle paksut aaltoilevat viivat OPIn Planks A Lot-lakalla. Ja sitten Viva La Nailsin water decalsit. En ehtinyt kuvaamaan kynsiä, kun toisesta keskarista katkesi kynsi. Leikkasin sen lyhyemmäksi ja aika pian alkoi ahdistaa, että yksi kynsi on lyhyempi kuin muut. Joten eilen illalla pimeällä otin tippileikkurit käteeni ja pätkin kaikki kynnet lyhyemmäksi :) Viilailin tasaisemmaksi päät ja meinasin jo mennä nukkumaan, kun aloin miettimään, että kyllä jäi liian rumaksi kynnet nyt ja aika n oloa, jos joku näkee ne seuraavana päivänä päivän valossa :D Joten mietin hetken, mitä tekisin niille. Otin sitten Isadoran Wonder Nail sävyn 722 Medtal Mauve ja sutasin sillä rumat kärjet piiloon. Oli muuten aivan ihana tämäkin lakka! Niin peittävä ja älyttömän kauniin sävyinen... :)))
Lopuksi totesin, että ihan kivathan näistä kynsistä tuli ja nuo watr decalsitkin näyttää nyt paljon kivemmalta kuin pitemmissä kynsissä... :D Joten tällaiset tällä kertaa:








Harmi, kun tuo Isadoran sävy ei näy ihan oikein tässä kuvassa eikä oiekin kynsien kärjissäkään. Se on niin ihana <3 Täytyy tehdä sillä pian koko kynnet :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti